Skip to main content

Nynäshamn Vertikalen

Nynäshamn Långdistansklubb arrangerar den 11 mars Nynäshamn Vertikalen.
Det är ett lopp som går upp och ner i Kvarnängsbacken i Nynäshamn och det finns två distanser att välja mellan, 5000 meter eller 10 000 meter.

De som väljer att springa 5000 meter har ca 11 varv framför sig medan de som väljer 10 000 meter har ca 22 varv att ta sig igenom.

För mer info och anmälan se, Nynäshamn Vertikalen

Författare

Daniel Nissén

Jag är född 1977 i Kalmar och flyttade till Stockholm 2004 och bor sedan 2011 i Lidatorp. Gift med Annika och vi har två barn. Kassör i Nynäshamn Långdistansklubb. Jag har idrottat så länge jag kan minnas och det har mest varit lagidrotter och framförallt handboll. Något år efter att vi flyttade till Stockholm började jag med landsvägscykling och ytterligare några år senare med MTB. Har väl egentligen aldrig tyckt om att springa men efter att jag för några år sen testade trail, så är jag fast. Som många andra drabbades jag av skador, löparknä, så jag var borta nästan 10 månader från löpningen men är nu på banan igen. Hösten 2015 började jag crawla och det gick sådär, första passet klarade jag inte mer än ca 10 meter sen kändes det som jag skulle drunkna. Tycker open water är roligare än att simma i pooler. Sommaren 2016 körde jag Blåkulla Swimrun med brorsan och det är också därifrån profilbilden är. 2017 är målet 70.3 i Jönköping.

Kommentera